Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Bliver din håndsprit for gammel?

Oprettet d.

Hvorfor overhovedet bruge håndsprit?

Som tidligere nævnt er håndsprit vores nye hverdag og når vi ikke kan komme til en håndvask og vaske hænder med vand og sæbe er det et rigtig godt alternativ. Håndspritten fjerner dog ikke synligt snavs, men fjerner viruspartikler og derved hjælper det til at vi ikke får spredt Corona.

Det er altså utrolig vigtigt at vi alle gør en stor indsats for at opretholde en god håndhygiejne hele dagen igennem. Det skal være en vane for os i disse tider, og vil nok også i fremtiden være en fast følgesvend i vores hverdag, så vi altid vil have en håndsprit i nærheden.

Håndsprit giver altså en ekstra mulighed for at give håndhygiejnen et niveau opad. Imellem vores daglige håndvask, kan vi hver gang vi har rørt ved noget, gøre det til en vane at spritte vores hænder af. På den måde hæver vi vores hygiejne og undgår at bringe smitten videre.

Modellerne er mange og der findes både store og små. De små kan være gode til at have med i tasken og de lidt større modeller er gode til at have f.eks. på et bord. Hos Topsupply.dk anbefaler vi at man har en lille model som personligt eksemplar i sin taske som denne håndsprit fra liv. Vi har også gode erfaringer med de populære modeller fra Abena. Håndspritten kan fås med og uden pumpe. Se de forskellige modeller her.

Har I fået håndspritten implementeret som en god vane i Jeres hverdag?


Kommentar(er) 2

  • Mette Moore
    Mette Moore

    Håndsprit er blevet en del af hverdagen i Danmark. Jeg er nu glad for det, og synes det er skønt, der er adgang til det alle steder uden for ens hjem. Jeg har også håndsprit i bilen til når jeg har tanket eller handlet. På mit arbejde står der flere flasker håndsprit på de 3 etager, vi arbejder samt i vores frokoststue og på alle toiletter. Der har aldrig været så lidt sygdom på mit arbejde som i 2020. Håndsprit er kommet for at blive.

    Svar

  • Torben Dahl
    Torben Dahl

    Jeg er super glad for at have en lille flaske håndsprit liggende i bilen, så jeg nemt kan rense hænderne efter at være på indkøb eller besøgt en kunde.

    Svar

Skriv din kommentar