Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay

Tag Knudesækkene med i haven

oprettet d.

Tag knudesækkene med i haven

Prøv vores kraftige og populære Knudesække når du går i haven.

Knudesækkene er populære når virksomheder indsamler genanvendeligt affald som f.eks. pap, plast eller folie, men det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man ellers kan bruge de kraftige sække til.

Sækkene er beregnet til brug i vores affaldssorteringsstativer, hvilket gør det nemt og hurtigt at indsamle affaldet, men kan sagtens bruges med eller uden stativ når man går i haven.

Sækkene kan indeholde hele 240 L og er meget kraftige i materialet. De har en rigtig god ”hank” som gør det nemt at trække/løfte sækken og efterfølgende binde en knude.

Vi fjernede mos i plænen ved hjælp af en vertikalskærer/plænelufter, og der var rigtig meget mos. Derfor var det en stor fordel at vi kunne rive store bunker mos sammen og ikke hele tiden havde brug for at tage nye sække fordi den bliver hurtigt fyldt.

Der kan nemlig være næsten 2½ gange så meget affald i Knudesækkene (240 L), i forhold til de almindelige affaldssække fra supermarkedet som normalt indeholder 100 L.  

Den kraftige kvalitet og lufthullerne i Knudesækkene gør det muligt at samle store mængder ind uden sækken går i stykker. Selvom det var hårdt arbejde synes vi det gik lidt lettere med Knudesækkene!

Rullerne indeholder 10 sække og fås i forskellige kvaliteter.

Her er Knudesækkene vi har brugt i vores have. Knudesække 40 MY

God arbejdslyst!!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar