Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Når du skal vaske bomuldstøj!

Oprettet d. under Tøjvask

Når du skal vaske bomuldstøj

Bomuldstøj kan blive kedeligt gråt og fnugget i farverne efter få vaske. Det er virkelig ærgerligt, når man har fået noget nyt og  lækkert tøj hvis det kommer til at virke gammelt og slidt blot pga. få gange i vaskemaskinen. Det er en skam at smide tøjet ud, bare fordi det har mistet farverne, men hvis man vasker sit tøj med omtanke kan man bevare farverne og levetiden på tøjet kan forlænges.

  • Vi er nok mange der har en tendens til at lægge tøjet til vask lidt for ofte. Faktisk er det kun nødvendigt at vaske når tøjet har pletter eller lugter. Man kan nøjes med at hænge det ud til luftning. Hyppig tøjvask slider på tøjet og jo oftere vi vasker jo hurtigere vil det blive slidt.

  • Sorter dit tøj rigtigt! Når man sorterer sit tøj, kan man med fordel finsortere det, så meget stærke farver ikke bliver blandet sammen med mørkere farver, da de så vil smitte af på de stærke farver.

  • Når du køber nyt tøj skal du sørge for at vaske det sammen med det gamle forvaskede i samme farve. Det vil få den overskydende farve til at smitte af på det gamle tøj. Virkelig smart måde at genopfriske farverne på. 

  • Hvis tøjet ikke er alt for beskidt kan du nøjes med at vaske det ved 20 eller 30 grader. Det kolde vand er mere skånsomt for tøjet og hjælper tøjet til at bevare farverne. 

  • Hvidt tøj kan med fordel hænges til tørre i solen, da solen har en naturlig blegende effekt på tøjet, og du undgår at slide på tøjet ved brug af tørretumbler. Kulørt tøj skal man selvfølgelig undgå at hænge til tørre direkte i solen, da solen vil blege farverne.

  • Brug eddike i stedet for skyllemiddel for at skåne miljøet

Der er selvfølgelig en række ting man kan gøre for at passe på sit nye tøj af bomuld. De ovennævnte forslag gør dog at man hele tiden skal tænke sig om og det hele bliver en smule besværligt. Derfor kan det være en fordel at vælge et vaskemiddel der er specielt udviklet til formålet. Hvis du vælger at vaske med TexCare Cottonwash undgår du at dit tøj efter kort tid ser trist og slidt ud, og du undgår en masse unødig besvær.

Hvorfor er Cottonwash så effektivt?

Cottonwash fra TexCare genskaber bomuldens farver, som efter mange ganges vask er blevet falmede og triste at se på. Hvis man fra starten har vasket sit tøj med Cottonwash vil man bevare tøjets farver flotte og klare. Har man ikke brugt produktet fra starten af er der dog håb forude. Du kan nemlig genskabe tøjets farver så de igen bliver flotte at se på. Er din bomuld af ældre dato blevet grålig og forvasket, som følge af vaske i almindelige vaskemidler, så vil det blive forynget i løbet af nogle vaske i TexCare Cottonwash. Jo højere dosering du anvender jo hurtigere vil du se resultater.

Når man vasker i almindeligt vaskemiddel vil fibrenes overflade på bomulden flosse og blive lodden. Når lyset tilbagekastes fra en sådan lodden overflade, vil øjnene opfatte farverne som grå og falmede. Når man udelukkende vasker i TexCare Cottonwash, vil fibrene ved hver vask få fjernet flosser fra overfladen, og tøjet vil altid fremstå helt nyt og friskt. Fibrene vil altid være bløde, og skyllemiddel er overflødigt.

En anden vigtig grund til at vælge at bruge TexCares produkter er at de er miljøvenlige og testede så de ikke skader. De er let nedbrydelige og flaskerne er lavet af metal og kan genbruges. Derudover er produkterne fuldt deklareret for at forebygge Astma, Allergi og Overfølsomhed. Det er skabt til at være mest mulig skånsom for din hud, hvilket er vigtigt da huden er i konstant berøring med tøjet. Det er ikke tilsat parfume, farvestoffer eller optisk hvidt. 

Med TexCare Cottonwash fremstår dit tøj altid flot og nyt uden falmede farver!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar