Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Om os

Hos Topsupply sælger vi sikkerhedsudstyr af høj kvalitet. Pas på dig selv når du er på arbejde. For os er sikkerheden vigtig, og derfor har vi udvalgt vores produkter nøje, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten når det gælder din egen og andres sikkerhed.

Vi har også en kategori med lækkert arbejdstøj samt tilbehør. Derudover kan du finde sikkerhedssko fra danske producenter som Airtox og HKSDK.  

Miljøområdet er vores helt store interesse og vi driver også tp-service.dk som arbejder med genanvendelige materialer, til gavn for miljøet. Man kan med fordel udtage det genanvendelige affald fra det brændbare affald, hvilket vil give en økonomisk gevinst samt skåne miljøet. 

Vi sælger Bramidan ballepressere, snor, sække og stativer til opsamling af genanvendeligt affald. Vi vejleder selvfølgelig gerne og henviser til vores eksperter på området. 

Du er altid velkommen til at søge på vores shop efter det du ønsker, eller kontakte os på telefon 44 113 188 eller sende en e-mail til Hej@topsupply.dk, hvis du har spørgsmål, anmodninger eller kommentarer.