Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay

Vask af babytøj

Oprettet d. under Tøjvask

Vask af babytøj

Det er vigtigt at man vasker alt nyt tøj inden det tages i brug. Tøjet indeholder ofte rester af kemikalier fra produktionen. Hvis du er gravid kan stofferne vandre fra din hud og ind i barnet i din mave, så derfor er det utrolig vigtigt, at du altid vasker dit nye tøj.

Man kan forberede sig til barnets ankomst ved at vaske alt nyt babytøj inden. På den måde har man en opgave mindre at se til, og sikrer sig at barnet ikke bliver påvirket af unødige kemikalier.

Hvordan vasker man babytøj?

  1. Fyld tøjet i maskinen
  2. Brug miljø-og allergivenligt vaskemiddel
  3. Brug ikke for meget i hver vask – det bliver tøjet ikke renere af. ...
  4. Følg altid tøjets vaskeanvisning. ...

Hvad vasker man babytøj i?

Vi kan anbefale at bruge BabyWash fra TexCare som er et super godt produkt. Udover at vaske tøjet rent og blødt, så risikere man ikke, at tøjet bliver fyldt med alle mulige kemikalier fra vaskemidlet. TexCares produkter er fuldstændig fri for tilsætningsstoffer som parfume, farve og optisk hvidt. Produktet er omhyggelig udviklet så det mindsker risiko for irriteret babyhud og at allergi og overfølsomhed opstår. Hvis du vasker i TexCare BabyWash får du bløde bomuldsfibre uden brug af skyllemiddel. Undgå altid brug af skyllemiddel

Når du vælger TexCare gør du noget godt for din baby/barns hud, men du gør også noget godt for miljøet. De vaskeaktive stoffer er vegetabilsk baserede og er testet for fuldstændig biologisk nedbrydelighed. Produktet belaster miljøet mindst muligt og emballagen nedbrydes til uskadelige stoffer.

Skal man bruge tørretumbler eller lufttørring?

Hvis du har tid og overskud til at hænge tøjet op i solen kan det være en god idé, da sollys virker desinficerende på vasketøj og lysner pletter på hvidt tøj. Man kan dog hurtigt komme til at bruge en masse tid på vasketøj, hvilket gør tørretumbleren til et rigtig godt og hurtigt alternativ. Medmindre der står i tøjet at det ikke kan tåle at blive tørretumblet, er der ingen grund til ikke at gøre det. Tørretumbleren kan hurtigt blive din bedste ven.

TEXCARE til sikker vask af babytøj!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar