Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Vask af babytøj

Oprettet d. under Tøjvask

Vask af babytøj

Det er vigtigt at man vasker alt nyt tøj inden det tages i brug. Tøjet indeholder ofte rester af kemikalier fra produktionen. Hvis du er gravid kan stofferne vandre fra din hud og ind i barnet i din mave, så derfor er det utrolig vigtigt, at du altid vasker dit nye tøj.

Man kan forberede sig til barnets ankomst ved at vaske alt nyt babytøj inden. På den måde har man en opgave mindre at se til, og sikrer sig at barnet ikke bliver påvirket af unødige kemikalier, og evt udvikler allergi. 

Vask af babytøj?

  1. Start med at fylde tøjet i maskinen
  2. Brug altid miljø-og allergivenligt vaskemiddel
  3. Brug ikke for meget vaskepulver  –  tøjet bliver ikke renere af den grund ...
  4. Følg altid tøjets vaskeanvisning, og vær opmærksom på hvor mange grader der står det skal vaskes ved. 

Hvad vasker man babytøj i?

Vi kan anbefale at bruge BabyWash fra TexCare som er et super godt produkt. Udover at vaske tøjet rent og blødt, så risikere man ikke, at tøjet bliver fyldt med alle mulige kemikalier fra vaskemidlet. TexCares produkter er fuldstændig fri for tilsætningsstoffer som parfume, farve og optisk hvidt. Produktet er omhyggelig udviklet så det mindsker risiko for irriteret babyhud og at allergi og overfølsomhed opstår. Hvis du vasker i TexCare BabyWash får du bløde bomuldsfibre uden brug af skyllemiddel. Undgå altid brug af skyllemiddel

Når du vælger TexCare gør du noget godt for din baby/barns hud, men du gør også noget godt for miljøet. De vaskeaktive stoffer er vegetabilsk baserede og er testet for fuldstændig biologisk nedbrydelighed. Produktet belaster miljøet mindst muligt og emballagen nedbrydes til uskadelige stoffer.

Skal man bruge tørretumbler eller lufttørring?

Hvis du har tid og overskud til at hænge tøjet op i solen kan det være en god idé, da sollys virker desinficerende på vasketøj og lysner pletter på hvidt tøj. Man kan dog hurtigt komme til at bruge en masse tid på vasketøj, hvilket gør tørretumbleren til et rigtig godt og hurtigt alternativ. Vær opmærksom på hvis tøjet ikke kan tåle at komme i tørretumbleren. Når man har småbørn og tiden er knap, bliver tørretumbleren hurtigt din bedste ven. Man kan dog diskutere om brugen af tørretumbler slider for meget på tøjet. Her må man jo gøre op med sig selv hvad der er det vigtigste for en. 

TEXCARE til sikker vask af babytøj!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar