Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay

Er TexCare noget særligt?

Oprettet d. under Tøjvask

Hvad gør TexCare til noget særligt?

Tidligere har vi lavet både blogopslag og opslag på de sociale medier om produkterne fra TexCare. Vi har altid haft mest fokus på produkternes vaskeevne og ikke så meget alle de andre fordele produkterne indeholder. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi hos Topsupply selv er meget begejstrede for produkterne. Udover deres evne til at holde dit tøj pænt og rent, vask efter vask, så er der også fokus på miljøet og din sundhed som forbruger.

Gør en forskel når du vælger miljøvenlige produkter

TexCare er med til at gøre en forskel for miljøet, og hvilket betyder at man som forbruger er med til at gøre en forskel og bidrage i klimakampen. Når vi alle tager stilling til småting i vores hverdag, kan vi være med til at gøre noget godt for miljøet. Hvilke produkter vi vælger at benytte, virker måske som en lille ting, men på den lange bane, gør det en forskel.   

Emballagen

Det første man lægger mærke til ved TexCare er den flotte emballage. Alle produkterne kommer i flotte Aluminiumsflasker, som både er pæne at se på og som ”stråler” af kvalitet. Uanset hvad man snakker om så er det altid første indtryk der er det vigtigste. Her går TexCare ikke på kompromis. Når emballagen er tom smider du blot aluminiumsflasken i sorteringen med metal, så bliver den genbrugt og omsmeltet. Værdien af genanvendelse kan dog ikke kun gøres op i penge. For udover at vi sparer en masse energi, undgår vi også at bruge dyrebare naturressourcer og vi udleder mindre spildevand og mindre CO2, når vi genanvender vores emballager i stedet for at producere nye.

Indholdet er let biologisk nedbrydeligt

Udover emballagen er miljøvenlig så er produkterne udviklet og testet af eksperter på området og produceret så de er vegetabilsk baserede og let biologisk nedbrydelige. Når du vasker med TexCare skal du derfor kun bruge små mængder vaskemiddel, hvilket giver dig den fulde vaskeevne på kortere tid. På den måde belaster du miljøet mindst muligt og sparer også penge på strømmen. Mindre end en time efter du har vasket og vaskemidlet har nået rensningsanlægget vil 95% af produktet allerede være nedbrudt. Produkterne holder på farverne og forlænger levetiden på dit tøj, hvilket også er en fortjeneste for både dig selv og miljøet. Har dit tøj allerede mistet lidt glans eller farve kan du med fordel bruge TexCare booster som giver tøjet farverne tilbage.

Allergivenlige

Produkterne er er mærket med TexCare’s Allergi-mækre symbol, som er tænkt som en hjælp til forbrugeren, der ønsker at anvende produkter, der er fornuftige set i forhold til et allergiperspektiv. Ordningen kan bruges hvis man allerede har allergi og hvis man ønsker at forebygge allergi. I dag er der ingen lovmæssige krav om en sådan deklaration af f.eks. vaskepulver, men alligevel giver netop TexCares’s produkter forbrugeren en vished om hvilke stoffer produkterne indeholder. Deklarationen sikrer, at der ikke er brugt stoffer, der er kendt for at være særligt allergi-fremkaldende, og stofferne findes i koncentrationer, der minimerer risikoen for allergi.

Indholdsstofferne er ligeledes anvendt i koncentrationer, der minimerer risikoen for allergi. Det er dog aldrig en garanti for at man ikke pludselig kan udvikle en allergi over for alle stoffer, også naturprodukter.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar